(huiskamer)concert

De optredens van Paul zijn geschikt voor theater, koffieconcerten, verenigingsavonden, feestjes, zorginstellingen, recepties, enzovoort.

Paul beschikt over een breed repertoire aan eigen nummers en covers. Voor elke gelegenheid kan er een passend programma worden samengesteld. Indien gewenst treedt Paul solo op of met medemuzikanten zoals Theo Scholten (accordeon) en/of Johan Hendriks (slagwerk).

Voor ouderen, en voor iedereen die het maar leuk vindt, kan er een programma op maat worden gemaakt met veel liedjes van vroeger. Lekker meezingen of gewoon genieten van de muziek. Een optreden met liedjes van vroeger is ook zeer geschikt voor mensen met dementie.

Voor een optreden hoef je overigens niet eens de deur uit. Geef een huiskamerconcert! Nodig familie, vrienden en kennissen uit, zorg voor een hapje en een drankje en het kan beginnen. Huiskamerconcerten zijn door hun kleinschaligheid altijd persoonlijk, intiem en uniek. Cadeautip: Een huiskamerconcert is ook prachtig om iemand cadeau te doen.